Οίνου Γη Ιθάκη Wineland Ithaca

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Apartments - Apartamentos - Appartamenti - Wohnungen

Οίνου Γη Ιθάκη Wineland Ithaca

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Apartments - Apartamentos - Appartamenti - Wohnungen

Το συγκρότημα Οίνου Γη βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, σε απόσταση 3,8 χλμ από το Βαθύ, με εύκολη πρόσβαση μέσω του επαρχιακού δρόμου Βαθύ- Πέρα Πηγάδι.

Η υπέροχη θέα στο Ιόνιο, το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον και ο μικρός αμπελώνας που περιβάλει το κατάλυμμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξεκούραση και χαλάρωση.

Η προσεγμένη διαρρύθμιση των διαμερισμάτων καθώς και η καθημερινή καθαριότητα που προσφέρουμε, κάνουν τη διαμονή σας μια ευχάριστη εμπειρία διακοπών, αποτελώντας μια από τις ιδανικότερες επιλογές διαμονής στο Νησί της Ιθάκης, ενώ, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, μπορεί να προγραμματιστεί παρουσίαση της καλλιέργειας του αμπελώνα, του τρύγου ή της οινοποίησης σε αντίστοιχες περιόδους, καθώς και γευσιγνωσίας του κρασιού μας.

Η εύκολη πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες του νησιού προσφέρουν στον επισκέπτη δυνατότητες επιλογής και εναλλαγής εικόνων, ενώ σηματοδοτημένα μονοπάτια που ξεκινούν από κοντικές αποστάσεις, δίνουν τη δυνατότητα της εξερεύνησης του πανέμορφου και κατάφυτου τοπίου.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκουμε την Ομηρική Αρεθούσα Κρήνη καθώς και άλλες Ομηρικές τοποθεσίες και σηματοδοτημένα μονοπάτια.